Ga naar hoofdinhoud
Meten

IGL bv en LevelProfessionals gaan intensief samenwerken!

IGL is een meester in meten, geodesie, hydrografie en technisch meten. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoerende projecten en meetwerkzaamheden te land en te water.

De samenwerking met LevelProfessionals is tot stand gekomen via het project ‘Kades en Bruggen’ in Amsterdam en later voortgezet op een groot spoorproject dat op dit moment ook in uitvoering is.

Nieuw project

Momenteel hebben wij onze krachten gebundeld en starten zij in januari 2023 met het uitvoeren van een groot nieuw project waarbij kadastrale metingen worden uitgevoerd. Deze projecten worden aangestuurd vanuit onze gezamenlijke locatie in Nieuwegein. Verschillende collegae van IGL en LevelProfessionals zullen de komende jaren intensief samenwerken en zich bezighouden met diverse werkzaamheden rondom vastgoedregistraties.

Vacatures

Wij zoeken trouwens nog nieuwe collegae voor alle uitdagingen die op ons pad komen! Ben je geïnteresseerd in vastgoedregistraties? Of houd jij je liever bezig met het inwinnen en/of verwerken van spoordata of hydrografische data? Meerdere opties zijn mogelijk! Wil je hier meer over weten, bekijk de vacatures.

Wij zijn op zoek naar talenten

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken, zoals landmeters, maatvoerders, data analisten, dataverwerkers en nog meer. Bekijk de vacatures op onze website.

Bekijk onze vacatures
Back To Top